Het Team

Commercieel manager en basisleider

 

Christina duikt sinds 2006. Sinds 2008 is zij instructeur. Zij heeft in Griekenland Spanje, Egypte, Thailand en Bonaire als duikinstructeur gewerkt. Heb je een vraag over een onderwaterdier die u hebt gezien tijdens één van uw duiken in de Middellandse Zee, kunt u bij haar terecht!

 

Talen: Duits, Engels en Nederlands

 

Technisch directeur

 

Michiel duikt sinds 2001. Hij is sinds 2005 professioneel en duikt rond de wereld. Vele jaren was hij in Griekenland, Spanje, Egypte en Bonaire onderwater thuis. Als je een probleem hebt met je uitrusting, vraag naar hem! Wil je graag je onder water foto's verbeteren. Laat het hem weten!

 

Talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans.


SSI & PADI Instructeur

 

Toni is 1 van de nieuwe leden in het team. Het is een vis in het water. Hij is dol op nieuwe duikers te introduceren in de onder water wereld. Hiervoor heeft hij gedoken in Spanje en in Thailand. Hij is dol op reizen!

 

Talen: Spaans, Catalaans en Engels

 

SSI & PADI Instructeur

 

Marta in in 2019 bij ons in het team gekomen. Hiervoor heeft ze op Mallorca gewerkt en ze kent de Middellandse Zee heel goed! Omdat ze altijd lacht onder water lachen de vissen allemaal terug! Ze zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt onder water.

 

Talen: Spaans, Catalaans en Engels


SCUBA is de grote baas. Iedereen werkt voor haar zodat zij kan eten! Ze verricht veel werk op de achtergrond van de duikschool zoals het helpen met het beantwoorden van e-mails.

 

Talen:  Nederlands en miauw