Over ons

Op het wonderschone eiland Menorca, "Het juweel in de kroon van de Balearen“, is onze duikschool gevestigd. Dive Center Cala Blanca prijkt op de rotsen van de unieke westkust van Menorca en kijkt uit over een prachtige baai met kristalhelder water.

 

Voor een unieke indruk van de onderwater wereld, kom ons bezoeken! Is het duiken helemaal nieuw voor u of u bent een veteraan, wij kunnen u bieden wat u van een professionele duikschool verwacht. Komt u alleen voor een introductieduik of met de hele familie? Het wordt een belevenis die u nooit meer vergeet! Wij bieden een grote verscheidenheid aan duiklocaties aan. Of u nu wilt snuffelen tussen de rotsen en begroeiing wat daar allemaal verstopt zit tot aan wrakken en grotten.

 

Als u van plan bent met uw duikvereniging ons te komen bezoeken gaan wij ervoor zorgen dat uw duikvakantie een succes wordt. Neem contact met ons op zodat wij uw vakantie zorgeloos kunnen maken!

 

Aan het einde van een heerlijke duikdag kunt u naast de duikschool bij de Moonlight bar onder het genot van een drankje genieten van de zonsondergang.

Over Menorca

Menorca is het kleine zusje van Mallorca en gemaakt voor een spectaculair duikavontuur in kristalhelder water door de rotsformaties die onder water doorlopen. Het is het op één na grootste eiland van de Balearen. De naam komt uit het Latijns insula minor, wat 'kleiner eiland' betekend. De hoofdstad van Menorca is Mahón met één van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Onder water zijn er grotten, wrakken en doolhoven te vinden. Met een watertemperatuur van 14°C in februari en maart tot 28°C in de zomermaanden kan je eigenlijk het hele jaar door duiken op Menorca. Het zicht is fantastisch rond Menorca! 20 meter zicht is heel normaal en vaak kun je veel verder kijken! Er is nauwelijks stroming rond Menorca en dat maakt het duiken makkelijk! Het is dus altijd ontspannen en relaxen tijdens het duiken. Het is een hobby.