Specialties

Ontwikkel je kennis en vaardigheden in een specifiek gebied!

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now

Peak Performance Buoyancy

Is het uw droom om te vliegen onder water of bewegingloos naar een octopus te kijken? Dan is dit de cursus voor u! Ook als u pas gebrevetteerd bent, is dit de specialty die wij aanraden. Comfortabeler duiken, minder lucht verbruik om dat u meer ontspant tijdens het duiken! Doe deze specialty in het begin van uw vakantie, dan heeft u al uw volgende duiken nog meer tijd om te oefenen! Deze cursus duurt 1 dag en bevat 2 duiken en studiemateriaal.

 

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver

Naturalist - Marine Ecologie

Wilt u meer weten over de onderwaterwereld en de verschillen tussen de wereld aan land en de wereld onder water? Dan is dit de cursus die wij u aanbevelen! U leert het onderwaterleven herkennen en hoe zij allemaal samen werken. Uw kijk op de onderwaterwereld zal compeet anders zijn na het volgen van deze cursus! De cursus duurt 1 dag en bevat 2 duiken met studiemateriaal.

 

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver


Nachtduiken & begrensd zicht

's Nachts verandert de wereld onder water volledig! In deze cursus leert u niet alleen de voorbereidingen voor de duik maar krijgt u ook meer informatie het onderwaterleven wat u normaal overdag niet ziet. Deze specialty is een ervaring die u gedaan moet hebben! Ook voor als u later in begrenst zicht gaat duiken is deze cursus perfect! De cursus duurt 2 nacht duiken, verdeeld over 2 dagen.

 

 

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver* In de vermelde prijzen van de specialty's is de huur van uitrusting benodigd voor deze cursussen en evemtuele toeslagen niet inbegrepen. Prijzen gebaseerd op SSI Specialty opleidingen. Voor de PADI Specialty opleidingen Navigatie, Nacht en Diep gelden andere prijzen.