Introductieduik/Try Scuba/Scuba Explorer/Basic Diver

Als u op zoek bent naar een buitengewone ervaring voor uw volgende vakantie dan is een introductie in de onderwaterwereld met ons precies wat u zoekt! Het is een onvergetelijke ervaring voor de hele familie, als een groep vrienden of u alleen. Door onze ligging direct aan het water in onze kalme baai heeft u de beste ingrediënten voor uw eerste bellen en 'stapjes' onder water!

 

Het programma duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en wij leren u de belangrijkste basisregels over de duikuitrusting die u gaat gebruiken, veiligheid onder water en basis oefeningen die belangrijk zijn voor uw eerste ervaring. Na de oefeningen gaat we een duik maken in onze baai en alles onder directe begeleiding van onze instructeurs. Wij werken in kleine groepen! Maximaal 2 personen per instructeur! Wil je toch voor je brevet gaan maar je weet het nog niet zeker? Kijk onder Cursussen voor onze Basic Diver opleiding.

 

Natuurlijk nemen wij de onderwater camera mee. Mocht u een mooi aandenken mee naar huis willen nemen om iedereen jaloers te maken!

 

Geen ervaring nodig! Minimum leeftijd Try Scuba & Scuba Explorer is 8 jaar! Max. 5 m !

Basic Diver min. leeftijd: 10 jaar. Max 12m!