SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now

Duikopleidingen


SSI Basic Diver

De eerste stap in uw duiktraining is Basic Diver*. Met dit brevet op zak mag u onder toezicht van een professionele duiker naar maximaal 12 meter duiken. Het brevet is 6 maanden geldig, daarna moet de cursus weer opnieuw gevolgd worden! Je maakt 1 duik in beschut water met de belangrijkste basis oefeningen. Daarna maak je een tweede diepere duik waar oefeningen worden herhaald. Uiteraard is er veel tijd om opzoek te gaan naar al het moois dat de onder water wereld heeft te bieden! Deze cursus is een deel van SSI Scuba Diver!!

 

 

* altijd onder toezicht van een SSI Instructeur.

SSI Scuba Diver

De eerste stap in uw duiktraining is Scuba Diver*. Met dit brevet op zak mag u onder toezicht van een professionele duiker naar maximaal 12 meter duiken. Deze cursus duurt ongeveer 2 dagen waarin je de basis van het Scuba duiken leert. Wij gaan u uitleggen hoe u uw uitrusting controleert, basis oefeningen in beschut water om uw vertrouwen op te bouwen en hoe u effectief moet bewegen onder water. De cursus bestaat uit 3 theorie modules, 3 beschut water sessies en 2 duiken in de zee!

 

Haal uw brevet in 2 dagen! 

* voor 10 tot en met 14 jarigen moeten altijd met een ouder of voogd duiken.SSI Open Water Diver

Het SSI Open Water Diver* brevet is het populairste duikbrevet ter wereld. Met dit brevet mag u samen met een duikpartner overal ter wereld duiken tot een maximale diepte van 18 meter. Het is de uitbreiding van de SSI Scuba Diver cursus. U breidt uw kennis nog verder uit betreffende veiligheid en leert ook zelf uw duiken veilig in te plannen. U gaat meer in detail leren over uw drijfvermogen en u leert de meest voorkomende problemen samen met uw duikpartner op te lossen. De duur van de cursus is 3 tot 5 dagen en bestaat uit 5 theorie modules met examen, 5 beschut water sessies en 4 duiken in de zee!

 

Leer zelfstandig met een buddy te duiken!

* voor 10 tot en met 14 jarigen moeten altijd met ouder of voogd duiken en geld een macximale diepte van 12 meter.


Advanced Adventurer Diver

Vergroot uw mogelijkheden onder water en wordt een SSI Advanced Open Water Diver*. Als Advanced Open Water Diver mag u samen met een Advanced Open Water Diver of hoger naar 30 meter. Kunt u eindelijk nieuwe duiklocaties bezoeken die eerst buiten uw bereik waren of misschien wilt u wel weten hoe het is om 's nachts te duiken?! De cursus bestaat uit 5 korte theoriemodules en 5 duiken in verschillende specialisaties. Twee duiken zijn verplicht bij deze cursus; Diepduiken en onderwaternavigatie. De andere drie mag u zelf invullen! Wij raden iedereen altijd aan om te beginnen met Peak Performance Bouyancy om uw drijfvermogen verder te verbeteren. Ook kunt u kiezen uit nachtduiken, wrakduiken, digitale onderwater fotografie, zoeken en bergen, visherkenning om er maar een paar te noemen.  

 

 

* voor 10 tot en met 14 jarigen zijn er bepaalde restricties, neem contact met ons op zodat wij het u kunnen verduidelijken

SSI Stress & Rescue

Als u de Rescue Diver* cursus volgt, leert u hoe u uw eigen veiligheid en de veiligheid van de duikers om uw heen kan vergroten. Van kramp, geen lucht, paniek en bewusteloze duikers redden. Samen met uw instructeur gaat u verschillende reddingsoefeningen doen en herhalen. De reddingsoefeningen zijn er om u voor te bereiden op de verschillende gesimuleerde noodsituaties onder water en aan de oppervlakte. Het is één van de belangrijkste cursussen en zeker de aller leukste! U zal ook veel over uzelf leren! De cursus duurt tussen de 2 tot 3 dagen.

 

 

 

*Minimum vereiste voor deelname is Adventure Diver met afgeronde onderwaternavigatie (of gelijkwaardig), in bezit van Emergency First Response brevet (of gelijkwaardig) niet ouder dan 24 maanden en een leeftijd van minimaal 12 jaar.Emergency First Response

Primaire en secundaire hulp bij ongevallen. Iets wat iedereen zou moeten hebben! Dit is een theoretische en praktische cursus waarbij met theorie, dvd en oefeningen u reanimatie wordt aangeleerd volgens de laatste richtlijnen. Ook het verzorgen van de verschillende verwondingen worden behandeld. Deze cursus stelt u in staat om iemand thuis, op straat of op uw werk te helpen. Het bezit van dit certificaat of gelijkwaardig is verplicht bij vervolg opleidingen als Rescue Diver.

 

Bereid u voor om iemand te helpen in verschillende noodsituaties.


Specialties

Wilt u op een specifiek gebied van het duiken meer vaardigheden en kennis opdoen zoals perfecte controle over uw drijfvermogen, diepe duiken plannen en uitvoeren, duiken bij nacht of onder water uw navigatie verbeteren? Kijk hier voor ons aanbod van SSI Specialties!


PADI Divemaster - SSI Dive leader

Doe uw eerste stap in de start van een professionele carrière bij ons! Als PADI Divemaster of SSI Dive Leader wordt u getraind om een groep duikers veilig te begeleiden, van ontvangst tot en met logboek invullen. Assisteren bij cursussen om de schakel te worden tussen de studenten en de instructeur. Helpen met introductieduiken en heel veel inzicht verkrijgen wat er komt kijken bij een duikschool. Het is een intensieve cursus waarbij alle aspecten van het duiken voorbij komen om u eventueel voor te bereiden op uw stap naar de meest gevraagde collega binnen de duikindustrie: Open Water Instructor. Wij bieden deze cursus op via een stage periode of als cursus.

 

Voor meer informatie over onze PADI Divemaster of SSI Dive Leader opleiding klik hier om contact met ons op te nemen!!

 


Volgens de Spaanse wet moet iedereen in Spanje die gaat duiken een voor akkoord getekende medische verklaring hebben. Hier kunt u de medische verklaring downloaden en meenemen naar uw arts voor akkoord. Vergeet deze natuurlijk niet mee te nemen tijdens uw vakantie of stuur het naar ons toe per e-mail!