Specialties

Ontwikkel je kennis en vaardigheden in een specifiek gebied!

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now

peak performance buoyancy

Is het uw droom om te vliegen onder water of bewegingloos naar een octopus te kijken? Dan is dit de cursus voor u! Ook als u pas gebrevetteerd bent, is dit de specialty die wij aanraden. Comfortabeler duiken, minder lucht verbruik om dat u meer ontspant tijdens het duiken! Doe deze specialty in het begin van uw vakantie, dan heeft u al uw volgende duiken nog meer tijd om te oefenen! Deze cursus duurt 1 dag en bevat 2 duiken en studiemateriaal.

Voor € 140 *

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver

Digitale onderwater fotografie

Wilt u graag mooie foto's onder water maken? Dan is deze cursus iets voor u! Met deze cursus leert u voorbereiding en reiniging van uw onderwatercamera en praktische technieken met licht en compositie om mooie foto's onder water te maken! De cursus duurt 1 dag met twee duiken en digitaal studiemateriaal.

 

 

Voor € 140 *

MIn. deelnamevereiste: 15 jaar en Open Water Diver


PADI Emergency O² Provider

Het is heel belangrijk om te weten hoe zuurstof goed moet worden toegediend en hoe met pure zuurstof veilig om moet worden gegaan. In deze cursus leert u de verschillende systemen om zuurstof voor noodgevallen toe te dienen en in welke situatie ieder systeem van toepassing is. Emergency O²

Provider is de perfecte aanvulling of Emergency First Response en PADI Rescue Diver & SSI Stress & Rescue. Deze cursus duurt 1 dag met studiemateriaal.

Voor € 150

Naturalist - marine ecology

Wilt u meer weten over de onderwaterwereld en de verschillen tussen de wereld aan land en de wereld onder water? Dan is dit de cursus die wij u aanbevelen! U leert het onderwaterleven herkennen en hoe zij allemaal samen werken. Uw kijk op de onderwaterwereld zal compeet anders zijn na het volgen van deze cursus! De cursus duurt 1 dag en bevat 2 duiken met studiemateriaal.

Voor € 140 *

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver


onderwater Navigatie

Wilt u uw navigatie onder water verbeteren! Een goede beheersing van onderwater navigatie geeft meer rust tijdens het duiken en u komt weer uit waar u uw duik was begonnen. U leert kompasnavigatie te combineren met natuurlijke navigatie met verschillende oefeningen. Aan het eind van de cursus bent u zelfs in staat om een kaart te maken van een duiklocatie! De cursus duurt 1 dag en bevat  2 duiken met digitaal studiemateriaal.

Voor € 140 *

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver

 

nachtduiken & begrensd zicht

's Nachts verandert de wereld onder water volledig! In deze cursus leert u niet alleen de voorbereidingen voor de duik maar krijgt u ook meer informatie het onderwaterleven wat u normaal overdag niet ziet. Deze specialty is een ervaring die u gedaan moet hebben! Ook voor als u later in begrenst zicht gaat duiken is deze cursus perfect! De cursus duurt 2 nacht duiken, verdeeld over 2 dagen. Inclusief digitaal studiemateriaal. 

Voor € 170 *

Min. deelnamevereiste: 10 jaar en Open Water Diver* In de vermelde prijzen van de specialty's is de huur van uitrusting benodigd voor deze cursussen niet inbegrepen. Prijzen voor SSI Specialty opleidingen.